Det är alltså pestofyllda kycklingfiléer inlindade i parmaskinka serverad med fullkornstagliatelle
Kan tala om om att det var gudomligt gott och går säkerligen variera med andra typer av fyllnader.
Ingridienser (4 port)
4 st kycklingfiléer á 200g
salt, svartpeppar
3 msk pesto
8 skivor parmaskinka
1/2 msk olivolja
400g fullkornstagliatelle
Gör så här
Salta och peppra kycklingfiléerna, Bryn dem på vardera sida i ca 1min. Ta upp filéerna från stekpannan och skär ett snitt i dem och fyll med peston. Linda parmaskinka runt om, två skivor på varje filé och fäst med tandpetare. Lägg kycklingen i ugnssäker form och ringla över olivoljan. In med det i i ugnen på 225 grader, ca 25 minuter. Tillaga därefter pastan enligt instruktioner på förpackningen. När kycklingen är klar, servera med pastan och valfria grönsaker.
Energi per portion = 675 kcal
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar